måndag 10 januari 2011

Jag har sån där, ni vet, reselängtan. Eller egentligen inte det, jag ska ju till Egypten nästa fredag och visst längtar jag, men kanske mer efter framtiden. Ja, precis. Att bli arton, eller till och med 20, så att jag har gått ut skolan och kan flytta hemifrån. Älskar la familia, men jag vill ut i världen, klyschigt nog. Men jag tänkte göra en liten lista, på vad jag hemskt gärna skulle vilja göra under de kommande 4 åren:

RESARESARESA; typ Barcelona, Paris, Berlin, London, Tokyo, New York, Rom och sådana städer,typ tågluffa i Europa och eftersom att Clara har gjort mig så Thailandssugen så vill jag nog dit med. Och till Grekland, Till Paros, Naoussa, Till Maria och Michailis.
FYLLAARTON; Tatuera mig, ååååååh vad jag längtar, har så skitmånga idéer så jag spricker. Ska nog till nån storstad med Soffan Hö, vi ska föra våra drömmar in i utförandets paradis. Trots min väldigt låga smärttröskel. Typ nått anatomiskt, fint, Timo-aktigt litet hjärta, dolt någonstans och FÅGLAR!!! och en massa hej. Ta köriskortis, borde börja med förberedelserna..
SKAFFAENSYSTEMKAMERA; Helt enkelt för att jag vill uppnå fan mirakel, typ underverk i sann orgasmanda,fixa dem pastelliga och drömska. Och helt enkelt för att jag ska sluuuuta tjata om det. Men jag sug på sånt som pengar.
HITTAENBOYFRIEND; Ba hitta en pojk. Inte för att verka kräsen, MEN, tänkte ändå säga att jag skulle önska att han var lång, smal, fräkning, med rödlätta lockar och tandställning. Som spelade världens grymmaste musik och hade snygga skor. Får gärna älska katter och vilja bo i Stockholm 4-ever. Och london ett litet tag. Ja, alltså den här POJKVÄNNEN som jag önskar mig ska sällskapa mig när jag drar söderut, eventuellt västerut för att erövra nya vidder. Jag vill inte bo själv.
SKAFFAKATTER;Jag ska ha två asmysiga katter. Vi ska ha det fett.
FÅLÅÅÅÅÅNGTSVARTSVALLIGTHÅR;Vill ha nått att svänga med när jag ska förföra boyz. Nej, men vill ha nå mer att locka och fixa med.

Det där var typ det där. Bara nått, för att jag inte ska behöva gå ut och ställa mig på viktoriabron och skrika allt det där. Blev som upprymd av att jag har hela framtiden framför mig. Fast ändå riktigt jävla deppad. Ett och ett halvt år innan jag fyller arton, det är som startskottet för att allt det där ska kunna hända om någonsin. Körkort, tatuering, resandet, det långa håret, flytta hemifrån, pojkvän kommer att ta hela livet.
Ni fattar? om ni ens har läst allting.Hej.

1 kommentar:

  1. Läste vart enda ord, låter som en toppen plan för framtiden. Kan gärna haka på på ett hörn om jag får! =)

    SvaraRadera